LikeBungaSyurga^^

Sunday, November 22, 2015

Diet Atkins

Assalammualaikum

Dah lama sangat tak menulis. Rasa kekok pulak. Bukan tak nak menulis tapi kekangan masa yang membataskan penulisan ni haaa. Habis semua post lama aku delete. Malu pulak dengan gaya penulisan masa dulu. Nampak sangat kurang matang disitu.

Tetiba rasa nak menulis balik. Kali ni aku nak kongsikan pengalaman-pengalaman aku nak start Diet Atkins.

Macam mana aku boleh start kenal diet ni?? Ofcourse la bila badan aku dah dipam-pam macam belon tapi bila aky try nak kurus balik tak berjaya 😭

So ada sorang kawan ofis aku yang perkenalkan kat aku pasal Diet Atkins ni. Hmm macam menarik. Berbeza dengan diet-diet lain, Diet Atkins ni mengutamakan pengiraan/pengambilan carbohydrate. Nak tahu lebih lanjut, boleh join Kelab Diet Atkins dekat FB.

So hari ni 22/11/2015 bermulalah perjalanan Diet Atkins aku 😍 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShoutMix chat widget
Super Junior - Sungmin